Autamme suunnittelemaan terveellisempiä ja energiatehokkaampi rakennuksia 

Suunnittelijan vastuu rakentamisen laadusta, turvallisuudesta ja terveellisyydestä on merkittävä. Läsä-tuotteet täyttävät kaikki lainsäädännön ja muiden määräysten vaatimukset. Läsä mahdollistaa, että rakentamisen ketjussa Läsän käyttämisellä myös muut tuotteet ja ratkaisut täyttävät myöskin omat lainsäädännön ja määräysten vaatimukset.

Olemme laatineet dokumentin, jossa käydään läpi voimassa olevaa ja vuonna 2020 täsmennettyä lainsäädäntöä ja määräyksiä. Tämän tiedon avulla suunnittelijat pystyvät toteuttamaan oman työnsä laadukkaammin ja myös vastaamaan rakentajien, asukkaiden ja viranomaisten terveellisen asumisen vaatimuksiin.

Läsä ei ole ainoa tapa ratkaista tätä olemassa olevaa ongelmaa. Mutta uskomme, että Läsä on laadukas, kustannustehokas sekä varmasti asumisen terveellisyyttä ja energiatehokkuutta lisäävä uuden sukupolven ratkaisu.

Ota yhteyttä, annamme mielellämme lisätietoja.

Lataa “ASETUKSEN 782/2017 MUKAINEN YLÄPOHJARAKENNE, Suunnittelu- ja toteuttamisperiaatteet” -dokumentti tästä. Asetuksen 782 2017 mukainen yläpohjarakenne.

 

Tutustu videoon “Rakennuksen yläpohjan rakennusvirhe”.