Myymme tuotteitamme sekä suoraan itse että yhteistyökumppaneidemme kautta. 

 

Ota yhteyttä, niin teemme juuri sinun tarpeisiisi ja rakennukseesi sopivan tarjouksen!

Läsä on ratkaisu, jonka voi ottaa käyttöön lähes kaikissa kattotuoleissa. Voit ostaa meiltä pelkän tuotteen, mutta tarvittaessa hoidamme myös asennuksen avaimet käteen periaatteella. Olennaista on tietää kattotuolien malli, koko ja muut tekniset mitat. Tämän jälkeen pystymme tuottamaan sinulle juuri oikean kokonaisuuden.

Tule jälleenmyyjäksi tai yhteistyökumppaniksemme 

Etsimme lisää jälleenmyyjiä ja yhteistyökumppaneita. Esimerkiksi puhallusvillatoimittajia, kattotuolivalmistajia, rautakauppoja, talotehtaita tai rakennusliikkeitä. Myös yksittäiset rakennus- ja asennusporukat ovat meille hyviä kumppani, sekä jälleenmyyjinä että tuotteiden asentajina.

Yhteistyömuotoina voi olla esimerkiksi perinteinen jälleenmyynti tai alihankkijana toimiminen. Mutta voimme toimia myös pelkästään juuri tähän tarkoitukseen valmistetun erikoisraaka-aineen toimittajana, kun olemme lisensoineet patentoidun teknologian ja konseptin kumppanillemme. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin miten voimme auttaa yritystänne tarjoamaan parempia ratkaisuja omille asiakkaillenne.

 

LÄSÄ Lämmönsäästäjät Oy

Mäntykukantie 3, 94450 Keminmaa

0400 589 603, lasse(at)lasat.fi

www.lasat.fi

Y-tunnus 2245879-2

 

JÄLLEENMYYJÄT

Lakeuden Puutuote Oy

Lakeuden Puutuotteelta Läsät myös valmiiksi kattoristikkoihin asennettuna! 8 metrin jänneväliin asti LÄSÄt asennettuna 31 e/ristikko (sis. alv).